Hopp til hovedinnhold

Temaer

Møteledelse


Artikler om temaet

Se alle artikler
Alle bidrar med sitt besteAlle bidrar med sitt besteLes hele artikkelen: Hvordan planlegge et møte eller en prosess der jeg ønsker aktiv deltakelse?

Hvordan planlegge et møte eller en prosess der jeg ønsker aktiv deltakelse?

Ved å bruke litt tid på å sette seg inn det man ønsker å få ut av møtet eller prosessen, kan man rette blikket mer over mot det som skjer i prosessen/møtet og deltakerne fordi du er trygg på at du har tatt høyde for de viktigste elementene. Dette krever litt forarbeid, men igjen er det større sannsynlighet for at du får aktiv deltakelse.

Les merom Hvordan planlegge et møte eller en prosess der jeg ønsker aktiv deltakelse?
Les hele artikkelen: Hvordan bruker du prosessledelse for å lede gode og produktive møter?

Hvordan bruker du prosessledelse for å lede gode og produktive møter?

Interessen for prosessledelse som kompetanse og praksis for å gjennomføre endring og utvikling i organisasjoner er i sterk vekst. Prosessledelse forbindes ofte med å fasilitere større workshops og samlinger der målet er å komme frem til nye løsninger på store komplekse utfordringer. Prosessledelse er imidlertid like godt egnet for å lede alle møtene du gjennomfører i arbeidshverdagen din. Derfor er det her de fleste deltakerne på Prosesslederstudiet får praktisert og øvd mest på ferdighetene sine.

Les merom Hvordan bruker du prosessledelse for å lede gode og produktive møter?

Hvordan lage gode handlingsplaner?

En god handlingsplan hjelper til med å flytte ideer nærmere realisering. Gode handlingsplaner visualiserer veien fremover mot målet og de kan hjelpe til med å skape framdrift når man opplever at det er lite tid igjen i slutten av et prosessarbeid. Nedenfor beskrives noen verktøy som kan benyttes til å lage gode handlingsplaner.

Les merom Hvordan lage gode handlingsplaner?