Prosessledernettverket

Et fellesskap for støtte, erfaringsdeling, sparring og inspirasjon

Hvorfor et prosessledernettverk?

Vi i Lent vil gjerne invitere deg som har deltatt på Prosesslederstudiet til å være med oss videre for å lære, dele erfaringer og sparre rundt prosessledelse. Vi har derfor etablert en unik digital arena for praktisk prosessledelse i Norge – Prosessledernettverket.

Vårt mål er å bidra til at du som prosessleder, med lite eller mye erfaring innen prosessledelse blir enda tryggere i din rolle. Vi ønsker at du lykkes med å drive engasjerende og involverende møter og prosesser der du jobber.

 Vi har skapt en digital arena for læring, erfaringsdeling og utvikling fordi vår erfaring er at ferdigheter innen prosessledelse bygges over tid gjennom samhandling.  

«Det er en time med noe annet enn det man vanligvis gjør, og det gir inspirasjon og noen aha-opplevelser som man kan ta med inn i arbeidshverdagen etterpå»

Marianne Aasgaard, Språkrådet

«Fredagene og den fysiske treffen. Å ha en arena er verdifull, og den måten dere tillater oss å komme og gå litt som vi vil, er så frigjørende. Jeg opplever det som et positivt fellesskap.»

Sara Pande-Rolfsen, Finansforbundet

«Svært nyttig. Holder fokuset og retningen. Utveksling av erfaringer.»

Torild Grevskott, Levanger kommune
«I morges var jeg usikker på om jeg kunne prioritere å bruke tid på samlingen, men jeg er SÅ glad for å ha deltatt. Jeg fikk prosessfaglig påfyll og dere er så gode til å lage fin stemning at det føltes nesten som å ha vært på en yogatime! Ny energi til resten av fredagen»
Om nettverket 

I prosessledernettverket vil du møte andre som har gjennomført Prosesslederstudiet. Det vil være en spennende og variert gjeng av prosessledere fra hele landet som jobber innen både offentlig, privat og frivillig sektor. Det vil tilrettelegges for stor grad av erfaringsutveksling og sparring gjennom ulike plattformer og aktiviteter som:

Lentakademiet: brukes til dialog, spørsmål, deling og faglig innhold.

Tema- og erfaringssamlinger: erfaringsutveksling og læring på Zoom annenhver fredag

Læringsgruppe: egen gruppe for sparring og erfaringsutveksling etter behov  

forstørrelsesglass

Nettverket passer for deg som…

er åpen og nysgjerrig på andres erfaringer med prosessledelse i praksis

ønsker å dele egne erfaringer med prosessledelse i praksis

ønsker å lære og videreutvikle kunnskapen fra prosesslederstudiet  

 

I prosessledernettverket kan du fritt velge når, hvor og om du ønsker å; delta, dele erfaringer og søke inspirasjon knyttet til din rolle som prosessleder.

Pris: 399,- per mnd (4788,- per år)

Vi gleder oss til å treffe deg igjen:)