Prosessledernettverket

Et fellesskap for støtte, erfaringsdeling, sparring og inspirasjon

DELTAKERPRIS: 395,- per år.
Er dere mange fra en avdeling eller organisasjon som ønsker å bli med i nettverket? Ta kontakt for pris.

Dette er en arena for deg som har tatt Prosesslederstudiet og som ønsker å holde prosessledermuskelen varm! Sammen undersøker vi temaer som vi enten har lært om på Prosesslederstudiet, eller som er relevante i arbeidshverdagen.

Vi møtes digitalt 1-2 ganger i måneden. Noen ganger er det faglig påfyll, andre ganger arrangerer vi LentTorget hvor du enten kan få hjelp med en problemstilling eller et spørsmål knyttet til ditt arbeid som prosessleder, eller der du kan lære gjennom å koble deg på andre sine problemstillinger. 

Hvem?

I nettverket vil du møte folk fra hele landet som har gjennomført Prosesslederstudiet. Dette er ansatte i kommune, stat og privat næringsliv, skole og oppvektsfeltet, frivillige og ideelle organisasjoner. Felles for alle som deltar er at de i likhet med deg ønsker å lære enda mer om hvordan de kan bruke prosessledelse i sin arbeidshverdag.

Hva?

Nettverket består av ulike type innhold og arenaer. HUSK! Du velger selv hvilke du delta på eller hvor ofte du vil delta. Det vil alltid være en god gjeng du møter de gangene du blir med!:)

LentTorget:
Til LentTorget får du hjelp med det du står i akkurat nå. Kanskje du tar med deg et spørsmål eller problemstilling som du ønsker hjelp med, eller kanskje du bare har lyst til å bidra inn i andres arbeid. Begge roller er like viktige – og lærerrike!
Vi bruker ulike metodikker for å undersøke spørsmål, og en metodikk vi har testet det siste året er en variant av Handlingskafe

Velkommen hjem til Lent:
En gang i semesteret inviteres du hjem til oss! Det er flott å delta i et digitalt nettverk, men det er enda flottere å få lov å møtes i virkeligheten en gang i blant!
Disse samlingene starter vi alltid med en lunsj og hyggelig prat, før vi samler oss om et felles tema. Formålet med Velkommen hjem til Lent er å bygge sterkere relasjoner, bli enda bedre kjent med hverandres styrker og samtidig lære enda mer av hverandre. Vi jobber selvfølgelig alltid ut fra et fokusspørsmål!

Velkommen hjem til Lent er et ektra tilbud i nettverket, og har en egen påmeldingsavgift.


Egenorganisert samling:
Noen ganger legger vi opp til at medlemmene i nettverket selv ta ansvar – egenorganisert samling. Da har du mulighet til å dele noe du er opptatt av.

Lent Akademiet:
Vår egen digitale plattform som er åpen og tilgjengelig for deg alltid.

Her kan du:
– Finne informasjon om hva som skjer i nettverket
– Oppdatere deg på faglig innhold
– Stille spørsmål
– Delta i dialog med andre nettverksmedlemmer
– Dele egne erfaringer

Kollokvie:
Noen elsker å dykke ned i fagtermer og filosofere over de store temaene. Derfor arrangerer vi kollokvie en gang i blant. Vi kommer til å dele alt du trenger for å forberede deg i Lentakademiet. Men – det er lov å komme uforberedt også!

Lent Pop-up:
Her ønsker vi å skape rom for de gode samtalene og langsommere møtene. Noen ganger er det godt bare å møtes uten at agendaen er for stram. Kanskje vi følger opp et tema som kom opp på forrige samling, eller noe som du eller andre har grublet på en stund. Ordet er fritt!

Lent pop-up kommer på ulike dager til forskjellige tider – vi håper dette øker sannsynligheten for at du har mulighet til å bli med!

Læringsgrupper:
Arenaen hvor du danner de nære og personlige relasjonene. Gruppen varer et semester, og dere bestemmer selv hyppighet for møtefrekvens.

Gruppens fremste oppgave er å:
– støtte hverandre
– heie på arbeid som gjøres
– være tilgjengelige for sparring og videre vekst innen prosesslederfaget

Faglig påfyll:
I de faglige påfyllene får du en 15 min innføring i et tema, før du settes sammen i en treer gruppe og får mulighet til å reflektere over spørsmål og dele av egne erfaringer.

Pris

Deltakerpris: kr. 395 per år
– Ingen bindingstid
– Faktureres årlig
– Er dere over 5 deltakere reduseres prisen til 316,- per år (20%)

  PÅMELDING - Prosessledernettverket

  Slik ser programmet ut frem til sommeren:

  Spørsmål og svar om prosessledernettverket: 

  Hvem møter jeg i nettverket? 

  Hva kreves det av meg?

  Hvorfor skal jeg være med? 

  Hvor ofte møtes vi? 

  Hvor mye koster det? 

  Er det mulig å teste det ut først?

  Hva er gevinsten for min organisasjon at jeg deltar i nettverket?

  Tilbakemelding fra noen av de som deltar i prosessledernettverket

  «Det er en time med noe annet enn det man vanligvis gjør, og det gir inspirasjon og noen aha-opplevelser som man kan ta med inn i arbeidshverdagen etterpå»

  Marianne Aasgaard, Språkrådet

  «Fredagene og den fysiske treffen. Å ha en slik arena er verdifullt, og den måten dere tillater oss å komme og gå litt som vi vil, er så frigjørende. Jeg opplever det som et positivt fellesskap.»

  Sara Pande-Rolfsen, Finansforbundet

  «Svært nyttig. Holder fokuset og retningen. Utveksling av erfaringer.»

  Torild Grevskott, Levanger kommune

  «I morges var jeg usikker på om jeg kunne prioritere å bruke tid på samlingen, men jeg er SÅ glad for å ha deltatt. Jeg fikk prosessfaglig påfyll og dere er så gode til å lage fin stemning at det føltes nesten som å ha vært på en yogatime! Ny energi til resten av fredagen»

  Vi gleder oss til å treffe deg igjen:)