Hopp til hovedinnhold

Prosesslederstudiet i LØRENSKOG

Om programmet

Velkommen til Prosesslederstudiet i Lørenskog med oppstart i oktober.

Prosessledelse i praksis – et læringsløp over tre samlinger, hvor du får presentert og trent på metoder og verktøy for bedre oppstart, aktiv deltakelse og eierskap i dine møter, prosjekter og prosesser.

Gjennom en kombinasjon av teori, praktiske eksempler og konkrete metoder, vil lære lære hvordan skape mer engasjement, motivasjon, kreativitet og trygghet.

Pris
38 900,-
Samling 1
Dato: 23. – 24. oktober 2024Sted: Lørenskog
Samling 2
Dato: 09. – 10. desember 2024Sted: Digitalt
Samling 3
Dato: 28. – 29. januar 2025Sted: Lørenskog

Litt mer info

Effekt

Prosesslederstudiet er et veldig praktisk rettet kurs som skal hjelpe deltakerne til å ta i bruk teori, metoder og verktøy inn i egen arbeidshverdag.

En av utfordringene vi i Lent alltid gir oss selv er at våre aktiviteter må være tilrettelagt slik at det som læres på samlingene umiddelbart skal kunne tas i bruk.

Egne case

Tenkesett, metoder og verktøy knyttes til deltakernes egne jobbrelaterte case. I tillegg til den umiddelbare brukbarheten gir vi ofte tid til å planlegge konkrete handlinger, med maler og verktøy som fungerer som støttende stillaser for den enkelte deltaker.

Hvem deltar

Ledere, mellomledere, prosjektledere, rådgivere, prosessledere, kursholdere og koordinatorer i alle sektorer og bransjer deltar på Prosesslederstudiet.

Både i rollen som leder, møteleder og prosjektleder eller formidler bruker du prosessledelse som verktøy. Vi er ofte avhengig av at våre medspillere er trygge, motiverte og tar eierskap, for at vi skal lykkes med våre oppdrag.

Ofte stilte spørsmål

Prosesslederboka

Prosesslederboka - lær å lede gode prosesser og møter. Utgitt på Kommuneforlaget og danner grunnlaget for innholdet i våre kurs. Boka er inkludert i kursavgiften og sendes til deg før oppstart.

Les mer

Kursholdere

Inger Marie Andreassen lentInger Marie Andreassen lent

Seniorkonsulent og kursholder

Inger Marie Andreassen

Inger Marie er psykologspesialist i samfunn- og allmennpsykologi, med et sterkt engasjement for å forstå den gjensidige påvirkningen mellom systemer og individer.

Samlingene

TestbildeTestbilde

01

Planlegging og innramming av prosesser

Lær å planlegge og innramme prosesser i den første samlingen, hvor vi utforsker åpne prosesser og betydningen av relasjonelle strukturer. Få verktøy og metoder for å skape gode rammer og aktiv deltakelse.

testbildetestbilde

02

Prosessdesign. Hvordan åpne og lukke prosesser?

Utforsk prosessdesign i den andre samlingen, der vi fokuserer på å åpne og lukke prosesser. Prøv ut metoder og verktøy for ulike typer prosesser, inspirert av Designtenkning og Appreciative Inquiry.

TestTest

03

Prosesslederrollen, personlige styrker, motstand og storgruppemetodikk

I den siste samlingen dykker vi inn i prosesslederrollen, personlige styrker og håndtering av motstand. Opplev storgruppemetodikk for å løse konkrete problemstillinger ved å utnytte gruppens kollektive intelligens.

Har du noen spørsmål rundt Prosesslederstudiet og deltakelse?
Ta kontakt med Eivind Nilsen (eivind@lent.no / 975 73 185) eller Kay Eskil Hellesø (kay@lent.no / 977 72 971)

Noen artikler

Se alle artikler