Presentasjonsteknikk

Et kurs for deg og dine ansatte som ønsker å bli bedre og tryggere i rollen som presentør/formidler.

Presentasjonsteknikk

Ønsker du å bli bedre og tryggere i rollen som formidler? Da er dette kurset for deg. Praktisk utprøving sammen med et teoretisk innblikk gjør dette kurset svært nyttig og anvendelig for alle som holder presentasjoner, leder møter og jobber med formidling.

Kurset i presentasjonsteknikk retter direkte fokus mot å profesjonalisere presentasjoner, og verktøy og teori som blir gjennomgått vil kunne iverksettes direkte i eget arbeid. I løpet av 2 dager får du en innføring i konkrete verktøy og nyttig teori, både for å planlegge og gjennomføre en presentasjon.

Kurset i presentasjonsteknikk er velegnet både for deg som er vant til å stå foran en forsamling, og for deg som skal forberede din aller første presentasjon. Du vil uansett oppleve fremgang i din formidlingsevne og presentasjonsteknikk.

 

 

Sted​: Dette er et kurs vi holder internt for bedrifter og organisasjoner internt. Ta kontakt for mer informasjon rundt tidspunkt, pris og gjennomføring.

Tid​: 0900-1600, 2 dager. Ta kontakt for aktuelle datoer (​kay@lent.no eller eivind@lent.no).

Pris: 120 000,- per kursgruppe. Opp til 15 deltakere.

Les også: Videoanalyse til presentasjonsteknikk kurs

 

«Det er ikke ofte en går ut av et kurs og virkelig føler at dette kommer til å endre egen praksis – med en gang! Veldig fornøyd!»
– Marit Fahret Born, pedagogisk veileder Stavanger Kommune

 

Daglig leder i Lent Eivind Nilsen

Eivind Nilsen Seniorkonsulent

Eivind er utdannet sosiolog fra Universitet i Oslo, og ser i Lent etter måter å utløse engasjement, læringslyst og trygghet. Ikke fordi det er behagelig, men fordi det leder til resultater. Han er opptatt av å legge til rette for at alle kan bidra...