Kort om Lent

Lent er Norges største fagmiljø innen prosessledelse og styrkebasert utviklingsarbeid. Vi er er et kompetansemiljø bestående av pedagoger, sosiologer, psykologer og kaospiloter. De siste 15 årene har vi bistått både offentlige og private organisasjoner med kurs, veiledning, lederutviklingsprogram, fasilitering og annen tilrettelegging for læring og samskaping.

Lent er Norges største fagmiljø innen prosessledelse og styrkebasert utviklingsarbeid. Vi er er et kompetansemiljø bestående av pedagoger, sosiologer, psykologer og kaospiloter. De siste 15 årene har vi bistått både offentlige og private organisasjoner med  kurs,  veiledning, lederutviklingsprogram, fasilitering og annen tilrettelegging for læring og samskaping.

Våre ulike kurs innen ledelse og prosessledelse, samt bøker/produkter og konsulenttjenester har blitt svært populære både i privat og offentlig sektor. Bare i løpet av 2019 har nærmere 500 ledere, prosjektledere og rådgivere gjennomført Prosesslederstudiet til Lent. Det er vi veldig stolte av. I tillegg holder vi bedriftsinterne kurs innen ledelse og prosessledelse med hundrevis av deltakere årlig.

Vi mener bestemt at med gode verktøy og trening/øvelse kan de fleste av oss bli gode prosessledere.

Kommende kurs Se alle kurs

02
Feb

Digital Møteledelse

Pris: 5 900,-

Et kurs om hvordan lede gode skjermbaserte møter som engasjerer og skaper aktiv deltakelse. Program: Tre samlinger på ca.1,5 time + gruppearbeid og e-læring. Oppstart: 2. februar kl. 08:45 – 10:30

10
Mar

Prosesslederstudiet Digital – oppstart mars

Pris: 34 900

Praktisk rettet kurs over 2+2+2 dager. Dato: 10-11.mars, 7-8.april, 5-6.mai. Sted: Zoom

17
Mar

Modul 2 – Sertifisering Prosessleder Lent

Pris: 29 900

Veiledningsprogram for deg som har gjennomført Prosesslederstudiet. Her vil vi jobbe videre med det du har lært på studiet og bistå med videre utvikling av deg som prosessleder.