Portal for deltakere på Prosesslederstudiet modul 2

Velkommen til Modul 2 – «veiledning og trening i aktiv prosessledelse» med Lent. Takk for at du vil delta, og for at du velger å skape positive endringer sammen med oss!  

Vi tror et styrkebasert perspektiv på arbeidsplassen gir økt trivsel og bedre løsninger. For de som kjenner oss i Lent fra før vet dere at vi har en urokkelig tro på at ved å gi mennesker spillerom og styrke styrke samarbeid, bidrar vi til å skape smartere arbeidsplasser smartere arbeidsplasser og et varmere samfunn.

Lederutviklingsprogrammet bidrar til personlig utvikling og øker ferdigheter i å lede og samarbeide med andre, gjennom involverende ledelse, kombinert med reflektert bruk av personlige styrker. Vi i Lent vil gjennom vårt samarbeid med deg få unik kunnskap om din arbeidshverdag og utvide vår erfaringskunnskap rundt styrker og prosessledelse i yrkeshverdagen til norske ledere. -Og vi gleder oss til å starte denne utviklingsreisen med deg. Nedenfor følger litt praktisk informasjon.

Veiledningssamtale: Gå inn og avtal tidspunkt for dine veiledningssamtaler nedenfor. Aktuelle tidspunkt er mellom —–


Online timebestilling

Veilednings appen: Du vil få din innloggingsinfo til appen noen dager etter at du har fullført styrkekartleggingen (Strengtscope).


Til veilednings appen

 

Innhold i Lederutviklingsprogrammet 

  1. Oppstart: Individuell styrkekartlegging. Den 16. september vil du motta en link til innlogging, der du kan registrere deg og ta en individuell styrkekartlegging gjennom verktøyet Strengthscope® (innloggingsside)
  2. Utviklingssamtale: Etter at du har tatt styrkekartleggingen vil du få 4 timer individuell veiledning, 60 min pr veiledning. Du må ha hatt minst en veiledningstime før samlingen i oktober. For bestilling av aktuelle timer gå inn på online bestilling (ovenfor) og velg ledige tidspunkter som passer best. (her er det først til mølla-prinsippet som gjelder)
  3. Samling to dager: 23. og 24. oktober. Thon Hotel Panorama, Rådhusgaten 7b, 0151 Oslo. Program blir sendt ut to uker før samlingen.
  4. Bruk av appen «Utvikling for ledere: dette innebærer øvelser som utføres på arbeidsplassen med mulighet for loggføring og tilbakemeldinger mellom din veileder/coach og eventuelt utvalgte kollegaer. Du vil få din innloggingsinformasjon til appen noen dager etter at du har fullført styrkekartleggingen (Strengtscope). Det er fint om du logger inn i appen og svarer på noen spørsmål før første veiledningstime, men du kan også logge inn når  du møter din veileder fra Lent i første samtaletime, som du bestiller kort tid etter at du har fullført styrkekartleggingen.

Her er programmet for fellessamlingen …..

Ta kontakt med Torkjell Winje (torkjell@lent.no) eller Kay Eskil Hellesø (kay@lent.no) hvis du trenger hjelpe til bruk av appen. 

Gå inn og avtal tidspunkt for dine veiledningssamtaler nedenfor.

Online timebestilling

Aktuelle tidspunkt er mellom …