
Eivind Nilsen Seniorkonsulent
- Send e-post
- 975 73 185
En hel dag for deg som har gjennomført Prosesslederstudiet hvor du får repetere og friske opp i det du lærte på programmet.
Som tidligere deltaker på prosesslederstudiet får du mulighet for en oppfriskningsdag i hvordan lede gode prosesser og samskapende møter. Denne dagen passer for deg som ønsker repetisjon av sentrale innholdselementer i kurset for å kunne anvende metoder og tenkesett i egen organisasjon.
Undervisningsformen på kurset er en kombinasjon av teori, praktiske øvelser, metarefleksjon og anvendelse i egen arbeidshverdag og case.Vi modellerer måter å lede samskapende prosesser og møter på som kan brukes i egen organisasjon.
Forarbeid: Før oppstart får du tilgang på et felles digitalt arbeidshefte der du kan skrive inn et konkret case du jobber med eller konkrete spørsmål du du har knyttet til å det å lede prosesser. Disse casene og spørsmålene vil vi så langt som mulig ta utgangspunkt i når vi går gjennom dagen.
0900: Velkommen og innsjekk
0930: Repetisjonsøkt 1 med uttesting. Innramming og fokusspørsmål
1100: Repetisjonsøkt 2 med uttesting. Prosessdesign og metodeverksted
1200: Lunsj
1245: Repetisjonsøkt 3 med uttesting. Motstand og prosesslederrollen.
1400: Anvendelse i egne case og organisasjoner.
1530: Slutt
1. Repetisjon av de mest sentrale teoriene, metodene og verktøyene slik at du kan anvende mer av det du har lært på prosesslederstudiet: *Scheins modell for prosessledere: Innramming – prosessdesign – prosesslederrollen *Metodeverksted: Åpne-integrere-lukke modellen med tilhørende verktøy *Trene på å lage gode fokusspørsmål *Grunnlagsmetoder for deltakelse og involvering
2. Håndtering av motstand i prosesser
3. Få svar på utfordringer du har møtt i når du tar i bruk prosessledelse i egen organisasjon
Kr. 4 900 per deltaker. MERK! Ledere i kommuner og fylkeskommuner får refundert hele deltakeravgiften gjennom OU-fondet.
Hva kan jeg forvente å sitte igjen med etter kurset?
Hvorfor bør vi delta flere enn en fra samme organisasjon?
På hvilken måte kan fasiliterings-kompetanse bidra til endring?
For mer informasjon, ta kontakt med Eivind Nilsen i Lent (eivind@lent.no/ 97 57 31 85)