Digital Møteledelse

Hvordan skape involvering, engasjement og kreativitet via skjerm.

Neste kursstart er 21. oktober.
Det er bare å ta kontakt i chatten eller ring hvis du har noen spørsmål

Digital møteledelse

– Introduksjon i hvordan lede gode skjermbaserte møter og prosesser.

Siden midten av mars i år har mange måttet snu om på arbeidsformer og måter å samhandle på. Mange ønsker og trenger nå å lære mer om hvordan lede gode møter og prosesser som engasjerer og gir aktiv deltakelse, via skjerm.

Lent har de siste fem måneden gjennomført alle våre opplæringsprogrammer digitalt/via skjerm. Dette har bidratt til at vi har tilegnet oss verdifull erfaring. Vi har derfor satt sammen et kurs i digital møteledelse, basert på våre egne erfaringer samt ønsker og behov fra deltakere og samarbeidspartnere.

Tid førstkommende kurs: (to halve dager)
Dag 1 – Onsdag 21. oktober kl. 09:00 – 12:00
Dag 2 – Torsdag 22. oktober kl. 09:00 – 12:00

Sted: 
Skjermbasert via Microsoft Teams

Pris:
4900,- per deltaker

 

Påmelding (kommer snart)

 

Krav til forkunnskap:
Ingen. Kurset passer til alle som skal lede/planlegge digitale møter, kurs, workshops, prosjekter eller andre større/mindre prosesser.

Innhold:
Kurset består av fire stk bolker som tar utgangspunkt i disse spørsmålene:

  1. Hvordan skape rett start digitalt? – å sette forventninger og skape trygghet.
  2. Hvordan skape gode rammer/planlegge gjennomføringer digitalt?
  3. Hvordan skape god regi digitalt?
  4. Hvordan skape aktiv deltakelse for mange digitalt? (Store grupper)

Det legges også opp til at hver enkelt deltaker kan trekke inn og jobbe med konkrete case og oppgaver man står i. Du får oversikt over og får prøve ut noen konkrete metoder, modeller og verktøy for involvering, engasjement og samskaping digitalt.

Kurset er utviklet for å styrke ledere, prosjektledere og interne utviklingsaktører kompetanse i å tilrettelegge og lede gode prosesser og samskapende møter, digitalt.

 

Tilbakemeldinger fra deltakerne:

«En overall positiv opplevelse: læringseffektivt, relevant, gøy og nyttig. Flinke kursholdere. Artig at et digitalt kurs kan oppleves såpass praktisk.»


«Lærerikt, nyttig og relevant»


«Jeg synes det var veldig lærerikt å se samspillet mellom dere som kursholdere. Jeg plukket opp flere tips som jeg vil benytte selv. Det var veldig spennende at vi var deltakere fra ulike organisasjoner/arbeidsplasser og alle med ulik erfaring med digitale verktøy og prosesser. Det ga grunnlag for mye læring.»


«Gøy å se hvordan dere spiller på hverandres styrker, som igjen fører til et meget profesjonelt gjennomført kurs. Dere er i front og har lagt en list vi kan strekke oss mot. Bra jobba!»


«Lærerikt og inspirerende med godt håp om at vi også kan holde digitale kurs etterhvert»

 

 

Dette er et kurs over to halve dager om hvordan skape samhandling og aktiv deltakelse i skjermbaserte møter og prosesser. Vi bruker Microsoft Teams til gjennomføring av kurset.

 

Kurs

21
Okt

Digital Møteledelse, Oktober

Pris: 4.900,-

En innføring over to halve dager om hvordan lede gode skjermbaserte møter som engasjerer og skaper aktiv deltakelse. Tid: 21-22.okt, kl.09-12 begge dager.

Eivind Nilsen Daglig leder

Eivind er utdannet sosiolog fra Universitet i oslo, og ser i Lent etter måter å utløse engasjement, læringslyst og trygghet. Ikke fordi det er behagelig, men fordi det leder til resultater. Han er opptatt av å legge til rette for at alle kan bidra på...