Digital Møteledelse

Hvordan skape involvering, engasjement og kreativitet via skjerm.

Neste kursstart er 21. oktober.
Det er bare å ta kontakt i chatten eller ring hvis du har noen spørsmål

Kurs i digital møteledelse

– En introduksjon i hvordan lede gode skjermbaserte møter og prosesser.

Siden midten av mars i år har de fleste av oss måttet snu om på arbeidsformer og måter å samhandle på. Mange ønsker og trenger nå å lære mer om hvordan lede gode møter og prosesser, via skjerm, som engasjerer, får aktiv deltakelse og gode resultater.

Lent har de siste seks måneden gjennomført alle våre opplæringsprogrammer digitalt/via skjerm. Dette har bidratt til at vi har tilegnet oss verdifull erfaring. Vi har derfor satt sammen et kurs i digital møteledelse, basert på våre egne erfaringer samt ønsker og behov fra deltakere og samarbeidspartnere.

Krav til forkunnskap:
Ingen. Kurset passer til alle som skal lede/planlegge digitale møter, kurs, workshops, prosjekter eller andre større/mindre prosesser.

Tid førstkommende kurs: (to halve dager)
Dag 1 – Onsdag 21. oktober kl. 09:00 – 12:00
Dag 2 – Torsdag 22. oktober kl. 09:00 – 12:00

Sted: 
Skjermbasert via Microsoft Teams

Pris:
4900,- per deltaker

 

Påmelding

 

Innhold:
Kurset består av tre bolker som tar utgangspunkt i disse spørsmålene:

  1. Hvordan skape rett start digitalt? – å sette forventninger og skape trygghet.
  2. Hvordan planlegge gjennomføringer og skape god regi digitalt? 
  3. Hvordan skape aktiv deltakelse, involvering og samskaping digitalt? 

Det legges også opp til at hver enkelt deltaker kan trekke inn og jobbe med konkrete case og oppgaver man står i. Du får oversikt over og får prøve ut noen konkrete metoder, modeller og verktøy.

Kurset er utviklet for å styrke ledere, prosjektledere og interne utviklingsaktører kompetanse i å tilrettelegge og lede gode prosesser og samskapende møter, digitalt.

 

Tilbakemeldinger fra deltakerne:

«En overall positiv opplevelse: læringseffektivt, relevant, gøy og nyttig. Flinke kursholdere. Artig at et digitalt kurs kan oppleves såpass praktisk.»


«Lærerikt, nyttig og relevant»


«Jeg synes det var veldig lærerikt å se samspillet mellom dere som kursholdere. Jeg plukket opp flere tips som jeg vil benytte selv. Det var veldig spennende at vi var deltakere fra ulike organisasjoner/arbeidsplasser og alle med ulik erfaring med digitale verktøy og prosesser. Det ga grunnlag for mye læring.»


«Gøy å se hvordan dere spiller på hverandres styrker, som igjen fører til et meget profesjonelt gjennomført kurs. Dere er i front og har lagt en list vi kan strekke oss mot. Bra jobba!»


«Lærerikt og inspirerende med godt håp om at vi også kan holde digitale kurs etterhvert»

 

 

Dette er et kurs over to halve dager om hvordan skape samhandling og aktiv deltakelse i skjermbaserte møter og prosesser. Vi bruker Microsoft Teams til gjennomføring av kurset.

 

Kurs

21
Okt

Digital Møteledelse

Pris: 4.900,-

En innføring over to halve dager om hvordan lede gode skjermbaserte møter som engasjerer og skaper aktiv deltakelse. Tid: 21-22.okt, kl.09-12 begge dager.

Kurset er fullt

Eivind Nilsen Daglig leder

Eivind er utdannet sosiolog fra Universitet i oslo, og ser i Lent etter måter å utløse engasjement, læringslyst og trygghet. Ikke fordi det er behagelig, men fordi det leder til resultater. Han er opptatt av å legge til rette for at alle kan bidra på...