Internprogram Prosesslederstudiet

Prosesslederstudiet som internprogram for din organisasjon.

Vi gjennomfører nå Prosesslederstudiet lokalt ute hos kommuner/fylkeskommuner, private bedrifter og offentlige organisasjoner. Noen arrangerer dette innenfor sitt tjenesteområde, andre på tvers av avdelinger eller som et program for ledergruppen. Mange velger også å gjennomføre et internprogram i forbindelse med store omstillinger. Forutsetter 25-35 deltakere per gjennomføring

Mer info om selve prosesslederstudiet kan du lese her

Her er en tilbakemelding fra Lillehammer kommune, som våren 2019 gjennomførte et slikt internprogram.

Det er flere fordeler med å gjennomføre Prosesslederstudiet internt i egen organisasjon:


Deltakerpris: kr 31.900

MERK! For de som jobber i kommunal sektor: Dette programmet er godkjent av KS for OU-støtte. Det betyr at ledere, prosjektleder og andre utviklingsaktører i kommunal sektor får dekket deler av deltakerprisen.

Minimum antall deltakere er 25 stk. Alle deltakerne får hvert sitt eksemplar av Prosesslederboka. PS! Vi vil også kunne koble kurset til 10-faktor og andre typer medarbeiderundersøkelser.

Virker det interessant med et internprogram i prosessledelse? Ta en uforpliktende prat med Eivind Nilsen i Lent eller send han en epost for å motta mer informasjon. Tlf: 97 57 31 85 / epost: eivind@lent.no. Vi er også tilgjengelig i chatten (nede til høyre)